Ratkaisufoorumi II

Tervetuloa Foodtech Platform Finlandin #ratkaisufoorumi´in 

10.6. klo. 15–18, Flavorian Aistikattilaan, Medisiina D, Kiinamyllynkatu 10. 

FoodTech Platform Finland on tulevaisuuden ruokaosaamisen kohtaamispaikka, jossa yhdistyvät huippututkimus sekä isot ja pienet osaajat eri sektoreilta. Kohtaamisissa haetaan poikkitieteellisessä hengessä ratkaisuja tulevaisuuden ruokaan ja ruokateknologiaan liittyviin kysymyksiin.  

10.6. #Ratkaisufoorumi´n ohjelma:  

14:45 – 15:15Kahvit ja vapaata keskustelua 

15:15 – 15:45 Nordic FoodTech VC | Mika Kukkurainen, managing partner 

Pohjoismaiden ensimmäinen uuteen ruokaan ja ruokateknologiaan sijoittava rahasto on syntynyt Bastun Ruoka 2050 -työstön pohjalta. Pian toimintansa aloittava pääomarahasto sijoittaa innovatiivisiin seed- ja start-up-vaiheen yrityksiin, jotka muuttavat ruoan arvoketjua luoden hyvinvointia yksilölle, yhteiskunnalle ja koko planeetalle.  

15:45 – 16:15 Flavoria® | Mari Sandell, ruokatutkija, Turun yliopisto 

Flavoria on Turun yliopiston uusi kestävän kehityksen innovaatioalusta ja ruokaelämyskeskus, joka tarjoaa monia vaihtoehtoja yritysten, kuluttajien, tutkijoiden ja kehittäjien yhteistyölle, myös FoodTech Finland Platform-työskentelyyn. Kuluttajakokemuksen mittaaminen on nyt mahdollista aidossa ravintola- ja kahvilaympäristössä. 

16:15 – 16:30 Biotauko ja keskustelut 

16:30 – 16:45 FoodTech Platformin sisältö | Mikko Pohjola 

Uusi ruoka syntyy radikaalin ajattelun ja innovatiivisten yritysten kumppanuuksista. Haastamme yhdessä oman ajattelumme ja vakiintuneet toimintatapamme synnyttääksemme uutta liiketoimintaa muuttuvissa olosuhteissa. 

16:45 – 17:45   #Ratkaisufoorumi – aiheena ruoan tulevaisuuden skenaariot 

17:45 – 18:00   Next steps 

FoodTech Platformin toiminta kattaa koko ruokaketjun alkutuotannosta, muuttuvasta logistiikasta ja tuotannosta kauppaan ja kuluttajapalveluihin asti. Käyttöön kootaan niin tutkimustieto kuin uuden ajan tutkimusalustat ja toisaalta yritysten prosessitekniikka. 

Porukassa ovat jo:  

Allied ICT Finland, Bastu-yrityskehittämö, Founder Institute, Luonnonvarakeskus, Nordic FoodTech VC, Photonics Finland, Raseko, Turku Sciencepark, Turun AMK, Turun yliopisto, VTT sekä Yrityssalo. 

Tervetuloa mukaan!   Ilmoittaudu 3.6.2019 mennessä: https://konsta.utu.fi/Default.aspx?tabid=88&tap=7584

Leave a Reply