Loppuraportti
Fact Sheets
Geenieditoinnin ja GMO:iden rooli tulevaisuuden elintarvikkeissa – ruokajärjestelmän kehitysteematilaisuus 2.6.2020
Tilaisuuden videotallenteet
Video 1/5: Alustus, Laura Forsman, Food Tech Platform Finland
Video 2/5: Geenieditointi kasvinjalostuksessa – mahdollisuuksia ja riskejä?, Outi Manninen, Boreal Kasvinjalostus Oy
Video 3/5: GM-lainsäädännön nykytila, Sanna Viljakainen, Maa- ja metsätalousministeriö
Video 4/5: Muuntogeeninen ruoka ja pakkausmerkintöjen etiikka, Helena Siipi, Turun yliopisto
Video 5/5: Kommenttipuheenvuorot tieteentekijöiltä, Teemu Teeri, Helsingin ylipisto ja Eva-Mari Aro, Turun yliopisto
Tilaisuuden esitysosuuksia seuranneiden ryhmäkeskusteluiden yhteenvedon voit katsoa täältä.
Tilaisuuden presentaatioaineistot
Outi Manninen, Geenieditointi-kasvinjalostuksessa – mahdollisuuksia ja riskejä
Outi-Manninen_Geenieditointi-kasvinjalostuksessa-mahdollisuuksia-ja-riskejä.pptx
Sanna Viljakainen, GM-lainsäädännön nykytila ja tulevaisuus
Sanna-Viljakainen_GM-lainsäädännön-nykytila-ja-tulevaisuus
Helena Siipi, Muuntogeeninen ruoka ja pakkausmerkintöjen etiikka
Helena-Siipi_Muuntogeeninen-ruoka-ja-pakkausmerkintöjen-etiikka-2020
Teemu Teeri, Geenieditoinnin ja GMO:iden rooli
tulevaisuuden elintarvikkeissa, tieteen näkökulma
Teemu-Teeri_GM-ruokatilaisuus-2020
Eva-Mari Aro, Science-based advice to policy makers
Eva-Mari-Aro_Genetically-modified-food-final-2020
Food Tech Platform Finlandin GM-kehitysteematilaisuuden yhteenveto
GM-ruoka_Food-Tech-Platform-Finlandin-kehitysteematilaisuus_Yhteenveto_02062020