Materials

Geenieditoinnin ja GMO:iden rooli tulevaisuuden elintarvikkeissa – ruokajärjestelmän kehitysteematilaisuus 2.6.2020

Tilaisuuden videotallenteet

Video 1/5: Alustus, Laura Forsman, Food Tech Platform Finland

Video 2/5: Geenieditointi kasvinjalostuksessa – mahdollisuuksia ja riskejä?, Outi Manninen, Boreal Kasvinjalostus Oy

Video 3/5: GM-lainsäädännön nykytila, Sanna Viljakainen, Maa- ja metsätalousministeriö

Video 4/5: Muuntogeeninen tuoka ja pakkausmerkintöjen etiikka, Helena Siipi, Turun yliopisto

Video 5/5: Kommenttipuheenvuorot tieteentekijöiltä, Teemu Teeri, Helsingin ylipisto ja Eva-Mari Aro, Turun yliopisto

Tilaisuuden esitysosuuksia seuranneiden ryhmäkeskusteluiden yhteenvedon voit katsoa täältä.


Tilaisuuden presentaatioaineistot

Outi Manninen, Geenieditointi-kasvinjalostuksessa – mahdollisuuksia ja riskejä

Outi-Manninen_Geenieditointi-kasvinjalostuksessa-mahdollisuuksia-ja-riskejä.pptx

Sanna Viljakainen, GM-lainsäädännön nykytila ja tulevaisuus

Sanna-Viljakainen_GM-lainsäädännön-nykytila-ja-tulevaisuus

Helena Siipi, Muuntogeeninen ruoka ja pakkausmerkintöjen etiikka

Helena-Siipi_Muuntogeeninen-ruoka-ja-pakkausmerkintöjen-etiikka-2020

Teemu Teeri, Geenieditoinnin ja GMO:iden rooli tulevaisuuden elintarvikkeissa, tieteen näkökulma

Teemu-Teeri_GM-ruokatilaisuus-2020

Eva-Mari Aro, Science-based advice to policy makers

Eva-Mari-Aro_Genetically-modified-food-final-2020

Food Tech Platform Finlandin GM-kehitysteematilaisuuden yhteenveto

GM-ruoka_Food-Tech-Platform-Finlandin-kehitysteematilaisuus_Yhteenveto_02062020


Fact Sheets