Save the date: 31.8.2021 klo 9–11 Food Tech Platform Finlandin loppuwebinaari

Food Tech Platform Finland kestävän ruokajärjestelmän jäljillä

Food Tech Platform Finland -hankkeen tavoitteena oli kehittää kestävä ruokajärjestelmä 2.0 yhdistämällä tutkimus, teknologia ja liiketoiminnan osaajat. Kaksivuotinen hankkeemme on tulossa päätökseensä, ja tiistaina 31.8.2021 klo 9–11 järjestettävässä loppuwebinaarissa tulemme kertomaan, miten onnistuimme ja mihin suuntaan kehityksessä ollaan nyt menossa.

Aamun mielenkiintoisista puheenvuoroista vastaavat:

  • Mari Sandell (Food Tech Platform Finland) – Avaussanat
  • Laura Forsman (Food Tech Platform Finland ja Viikki Food Design Factory) – Food Tech Platform Finlandin tilinpäätös
  • Mika Kukkurainen (Nordic FoodTech VC) – FoodTech tänään ja huomenna
  • Raseko (Tomi Aho, Olli Vuorinen ja Eira Lipponen) – FoodLaboratory & FoodTech -aktiviteetit
  • Tarja Nuotio (Varsinais-Suomen liitto) – Varsinais-Suomen liiton terveiset
  • Michaela Lindström (Hailia Oy) – Case Hailia – varsinaissuomalainen uusi foodtech start-up

Puheenvuorot ovat kestoltaan noin 10-25 min, ja osallistujilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä, joihin vastataan puheenvuorojen välissä tai webinaarin lopussa.

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä 27.8. mennessä: https://konsta.utu.fi/Default.aspx?tabid=88&tap=11083. Lähetämme osallistumislinkin ilmoittautumisajan päätyttyä.

Terveisin

Hankkeen vastuullinen johtaja Mari Sandell ja Food Tech Platform Finland -tiimi

Lisätietoja hankkeesta: https://www.foodtech.fi/

Leave a Reply