Kiitos mielenkiinnostasi Food Tech Platform Finland –hanketta kohtaan!

Hankkeen aktiivinen toiminta on nyt päättynyt, ja pääset tutustumaan hankkeen tuloksiin sekä loppuraporttiin täällä. Hankkeen keskeisenä tavoitteena oli rakentaa korkeakoulut, tutkimuslaitokset sekä teknologian ja liiketoiminnan osaajat yhdistävä verkosto, kehittää kestävä ruokajärjestelmä 2.0 sekä luoda uutta kannattavaa liiketoimintaa ja työpaikkoja ruokaketjun ympärille. Kaikki hankkeen materiaalit jäävät tarkasteltaviksi verkkosivulle toistaiseksi.

Mikäli olet kiinnostunut seuraamaan Turun yliopistossa tehtävää ruokaketjun tutkimusta ja kehittämistoimintaa jatkossakin, voit liittyä Turun yliopiston Flavoria®-tutkimusalustan sähköpostilistalle. Postituslistan kautta viestimme ajankohtaisista tapahtumista, kehityksestä sekä Flavorian puitteissa tapahtuvasta tutkimuksesta.

Leave a Reply